Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
13-ti Etno sajam u Jagodini 15.07.2018

13. put za redom održan je Etno sajam u porti crkve Svetih apostola Petra i Pavla povodom velikog praznika Petrovdana. Svoje umotvorine izložilo je 150 zanatlija, bili su tu i proizvodi na štandovima etno radova i veza, drveta, stakla... Sajam je okupio mnogo posetilaca i mladih i starijih koji su z... :: detaljnije ::


 
Kosidba na Plavincu 20.06.2018

17.06.2018 učetvovali smo na manifestaciji Kosidba na Plavincu kod Smedereva. Preko 200 kosača je bilo na kosidbi iz svih krajeva Srbije, Bosne i Crne Gore. Pripremile smo hranu u etno stilu i poslužili  učesnike i prolaznike na manifestaciji. Suzana Đokić i Slavica Ćirić su učestvovale u bacanj... :: detaljnije ::


 
47. rođendan Aktiva žena iz Smedereva 17.05.2018

Udruženje Slatki osmeh i Crveni krst iz Jagodine juče 15.05.2018 god su gostovali na humanitarnoj večeri u motelu na Raskršću. Predstavnici udruženja Slatkog osmeha odneli su na poklon dve  torte koje su išle na licitaciju, a novac koji su dobili dat je u humanitarne svrhe devojčici M... :: detaljnije ::


 
Hleb naš nasušni 13.05.2018

Udruženje roditelja dece sa smetnjama u razvoju i Opština Svrljig organizuju prvu humanitarnu manifestaciju pod nazivom: “Hleb naš nasušni “, manifestacija je zapravo Izložba obrednih hlebova, slavskih i sitnih kolača, koja se održala 12. maja 2018. godine u porti manastir... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.