Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
Tortijada Crepaja 25.04.2018

Udruženje žena “Vidovdan” je u nedelju 22. aprila u prostorijama osnovne škole “Sava Žebeljan” organizovalo tradicionalnu Crepajačku tortijadu, koja je i ove godine imala humanitarni karakter. Na ovogodišnju manifestaciju je pristiglo preko 40 torti. Naše udru... :: detaljnije ::


 
Jagodina 12. put najslađi grad 03.04.2018

Prošle subote 31. marta u Jagodini je po 12 put organizovana humanitarna Tortijada 2018, gde je učestvovao veliki broj žena iz cele Srbije i okolnih zemalja. Učesnice su i ove godine bile velikog srca i odazvale se u velikom broju. Prijavilo se preko 196 torti koje su uveseljavale Sportsku halu ... :: detaljnije ::


 
Slatko druženje u Nišu 27.02.2018

Unija zanatlija i preduzetnika region Južne Srbije je organizovala u Klubu Doma Vojske, 25. februara 2018. godine u nedelju, VIII Međunarodnu humanitarnu tortijadu i izbor za najbolji slavski kolač. Manifestaciju je otvorio Srećko Dokić, predsednik Unije zanatlija i preduzetnika, koji se zahvalio učesn... :: detaljnije ::


 
U susret najslađoj manifestaciji 08.02.2018

Zadovoljstvo je naše što će i ove godine biti predstavljena umetnost, kreativnost, ljubav i veliko srce naših domaćica. Manifestacija je humanitarnog karaktera sa takmičarskim delom, na samom takmičenju torte se dele u tri grupe: svečane, dečije i torte sa čokoladnom dekoracijom. V... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.