Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
Slatki dan u Temerinu 16.09.2016

Prva manifestacija „Tortijada i mini sajam hrane, pića i ručnih radova“ pod nazivom „Slatki dan“ biće održana 11. septembra u sportskoj hali u Temerinu. Takmičenje je bilo podeljeno u tri kategorije: Svečana torta, Dečija torta i Šlag torta. Obezbeđene su vredne nagrade za na... :: detaljnije ::


 
Sajam pčelarstva u Jagodini 13.09.2016

U Jagodini, u Izletištu "Potok", održan je Prvi sajam pčelarstva, na kome je učestovalo 36 Pčelarskih udruženja i društva Srbije i Plovdiva iz Bugarske i proizvođači pčelarskog pribora i opreme. Sajam je upriličen u Organizaciji Pčelarskog društva "Pomoravlje" iz Jagodine, pod pokroviteljstvom Sk... :: detaljnije ::


 
Održana treća Levačka pasuljijada 06.09.2016

4. septembra, Sekurič-centar sveta, gostomprimstvo na svakom koraku, na ulazu služe dve devojke obučene u tradicionalnu levačku nošnju. Levačka pasuljijada već je poprimila karakter tradiconalne manifestaciju iako se kotlići puše tek treći put.  Ono što je pasuljijadu krasilo prošle i pretpr... :: detaljnije ::


 
VII Gospojinske svečanosti u Kragujevcu 31.08.2016

Pod sloganom „Drugi je prvi“ u Kragujevcu se i ove godine održavaju sedme po redu Gospojinske svečanosti koje organizuje Saborna crkva u saradnji sa Školskom upravom, institucijama kulture, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Naše udruženje se sa radošću odazvalo i uživalo ovog dana ... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.