Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2020 - Rezultati
 
VII Gospojinske svečanosti u Kragujevcu 31.08.2016

Pod sloganom „Drugi je prvi“ u Kragujevcu se i ove godine održavaju sedme po redu Gospojinske svečanosti koje organizuje Saborna crkva u saradnji sa Školskom upravom, institucijama kulture, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Naše udruženje se sa radošću odazvalo i uživalo ovog dana ... :: detaljnije ::


 
Festival hrane, vina i harmonike 29.07.2016

U porti Hrama Svetog Romana u Rekovcu, u utorak 26. jula održan je drugi po redu Festival hrane, vina i harmonike. Festival predstavlja i obnavljanje saborovanja, koje je bilo tradicija pre dvadeset godina na praznik Svetog arhangela Gavrila.I ove godine se nakon liturgije održalo takmičenje u postavljanju... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh u Sokobanji 18.07.2016

Manifestacija „ZLATNE RUKE“, 34. po redu, održala se u četvrtak, 14. jula 2016. godine, na mermernom šetalištu u Sokobanji.Manifestacija je naročito privlačna posetiocima iz velikih urbanih sredina, koji žele da vide i dožive tradicionalne običaje i nematerijalno kulturno nasleđe, koji p... :: detaljnije ::


 
11-ti Etno sajam u Jagodini 13.07.2016

11. put za redom održan je Etno sajam u porti crkve Svetih apostola Petra i Pavla povodom velikog praznika Petrovdana.Svoje umotvorine izložilo je 150 zanatlija, a prva nagrada pripala je Tomislavu Jovanoviću iz Glavinaca koji se bavi izradom drvenih maketa predmeta, stvari i objekata koji potiču sa sela.... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.