Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Inteskopkejks Skoplje 13.11.2018

10. i 11. novembra 2018.godine učestvovali smo na desetoj jubilarnoj tortijadi Interskopkejks koja je održana u  Vero centru u Skoplju. Bilo je oko 50 torti iz svih republika naše bivše Jugoslavije kao i iz Turske. Već 10 godina za redom nosimo torte u humanitarne svrhe, deci sa o&scaron... :: detaljnije ::


 
Pekarski dani - Aleksinac 22.10.2018

Organizator manifestacije je Poljoprivredna Škola "Šumatovac", pod pokroviteljstvom Opštine Aleksinac, kao i mnoštvom preduzeća i kulturnih ustanova kao suorganizatora. U izložbenom i takmičarskom delu učestvovalo je i naše udruženje gde su naše članice Dijana ... :: detaljnije ::


 
Obredni hlebovi - Batočina 08.10.2018

"Obredni hlebovi", manifestacija koja se u Batočini održava svake godine sredinom oktobra, počev od 2006. godine, u organizaciji Kulturnog centra "Dositej Obradović" i Udruženja "Zlatne ruke Batočine", ove godine, biće održana 6. oktobra u u Galeriji KTC „Dositej Obradović“" u Batočini u... :: detaljnije ::


 
Kupusijada u Toljevcu 01.10.2018

30.09.2018.god održala se kupusijada u Toljevcu, gde smo i mi učestvovale i osvojile drugo mesto u spremanju kupusa. Po prvi put se organizuje ova manifestacija i bilo nas je 34 udruženja iz različitih krajeva. Organizacioni odbor je obezbedio kiseli kupus, drva i ćumur, mi smo kupili nekoliko vrsta mesa... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.