Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2020 - Rezultati
 
Najslađa Tortijada u najavi 02.03.2020

Slatka manifestacija Tortijada obeležava se po 14. put za redom. Tradicija se nastavlja i sa zadovoljstvom  pozivamo sve umetnike da predstave svoju kreativnost u Jagodini. Kao i do sada ova manifestacija je humanitarnog karaktera sa takmičarskim delom. Takmičarski deo biće podeljen na dve kateg... :: detaljnije ::


 
Festival ručnih radova i đačkih rukotvorina-Skobalj 02.03.2020

01.03.2020 Održan je još jedan u nizu festival ručnih radova i đačkih rukotvorina u Skobalju. Udruženje Slatki osmeh i Etno forma iz Jagodine su rešile da pokažu umetnost Pomoravskog okruga  gde su predstavile raznolikost svojih radova i među 36 izlagača, dobili su treće mesto... :: detaljnije ::


 
Humanitarna Tortijada u Nišu i slavski kolač 02.03.2020

01.03.2020 godine održana je 12. po redu humanitarna Tortijada i slavski kolač u Nišu. Orgnizator Srećko Dokić predsednik Unije zanatlija i preduzetnika se zahvalio učesnicima na velikom odazivu i istakao važnost i karakter ove humane manifestacije. Takmičari su pripremili izuzetno uku... :: detaljnije ::


 
Na izvoru kraj kisele vode 03.02.2020

U Domu kulture u Orašju, u subotu 01.februara održala se jedna od najstarijih manifestacija u opštini Varvarin i Rasinskom okrugu, tradicionalno 62. takmičenje pevača amatera "Na izvoru kraj kisele vode". Rado smo se odazvale i slušale domaću narodnu muziku i družile se sa dragi... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.