Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
9-ti Etno festival opštine Varvarin 23.09.2018

22.09.2018god. učestvovale smo na devetom Etno festivalu u Varvarinu. Bilo je preko 100 učesnika, različitih disciplina takmičarskog dela. Mi smo učestvovale u takmičarskom delu kategorije za najslađe torte i kolače. Predsednik opštine Vojkan Pavić nas je dočekao domaćinski. Jasmina Filipovi... :: detaljnije ::


 
Belmužijada 07.08.2018

Belmužijada je privredno turistička manifestacija posvećena belmužu. Belmuž je tradicionalni svrljiški specijalitet od ovčijeg i kravljeg sira i projanog brašna. Bilo je tu raznovrsnih takmičenja, a i prodajnog dela sa hranom, domaćim sokom, kompota i meda. Mi smo takodje učestvovali. ... :: detaljnije ::


 
Zlatne ruke Sokobanja 16.07.2018

Manifestacija „ZLATNE RUKE“, 36. po redu, održala se 14. jula 2018. godine, na mermernom šetalištu u Sokobanji. Manifestacija je naročito privlačna posetiocima iz velikih urbanih sredina, koji žele da vide i dožive tradicionalne običaje i nematerijalno kulturno nasleđe, koji ... :: detaljnije ::


 
13-ti Etno sajam u Jagodini 15.07.2018

13. put za redom održan je Etno sajam u porti crkve Svetih apostola Petra i Pavla povodom velikog praznika Petrovdana. Svoje umotvorine izložilo je 150 zanatlija, bili su tu i proizvodi na štandovima etno radova i veza, drveta, stakla... Sajam je okupio mnogo posetilaca i mladih i starijih koji su z... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.