Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
47. rođendan Aktiva žena iz Smedereva 17.05.2018

Udruženje Slatki osmeh i Crveni krst iz Jagodine juče 15.05.2018 god su gostovali na humanitarnoj večeri u motelu na Raskršću. Predstavnici udruženja Slatkog osmeha odneli su na poklon dve  torte koje su išle na licitaciju, a novac koji su dobili dat je u humanitarne svrhe devojčici M... :: detaljnije ::


 
Hleb naš nasušni 13.05.2018

Udruženje roditelja dece sa smetnjama u razvoju i Opština Svrljig organizuju prvu humanitarnu manifestaciju pod nazivom: “Hleb naš nasušni “, manifestacija je zapravo Izložba obrednih hlebova, slavskih i sitnih kolača, koja se održala 12. maja 2018. godine u porti manastir... :: detaljnije ::


 
Tortijada Crepaja 25.04.2018

Udruženje žena “Vidovdan” je u nedelju 22. aprila u prostorijama osnovne škole “Sava Žebeljan” organizovalo tradicionalnu Crepajačku tortijadu, koja je i ove godine imala humanitarni karakter. Na ovogodišnju manifestaciju je pristiglo preko 40 torti. Naše udru... :: detaljnije ::


 
Jagodina 12. put najslađi grad 03.04.2018

Prošle subote 31. marta u Jagodini je po 12 put organizovana humanitarna Tortijada 2018, gde je učestvovao veliki broj žena iz cele Srbije i okolnih zemalja. Učesnice su i ove godine bile velikog srca i odazvale se u velikom broju. Prijavilo se preko 196 torti koje su uveseljavale Sportsku halu ... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.