Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Uskršnja akcija 14.04.2017

Udruženje građana Slatki osmeh je zajedno sa prijateljima iz Maštaonice i ove godine održalo akciju na trgu povodom praznika Vaskrsa. Ova akcija se tradicionalno održava svake godine, humanitarnog je karaktera.  Kao i uvek naše udruženje je zajedno sa prijateljima decu obradovao slatkišima što ... :: detaljnije ::


 
11. Humanitarna Internacionalna Tortijada 11.04.2017

Već po tradiciji u subotu 08.04.2017.godine Jagodina je bila najslađi grad gde je odžana 11. Internacionalna Tortijada. Učestvovalo je oko 170 torti koje su stizale iz svih krajeva naše zemlje kao i sa Kosova, a jedna od naših učesnica došla je čak iz Norveške i sa nestrpljenjem učestvovala jer je ... :: detaljnije ::


 
Slatka manifestacija Tortijada 11. godina sa vama 07.03.2017

Zadovoljstvo je naše što će i ove godine biti predstavljena umetnost, kreativnost, ljubav i veliko srce naših domaćica. Kao i do sada ova manifestacija je humanitarnog karaktera sa takmičarskim delom. Na samom takmičenju torte se dele u tri grupe: svečane, dečije i torte sa čokoladnom dekoracijom. ... :: detaljnije ::


 
11. Međunarodno takmičenje u pripremi torti i kolača 05.03.2017

11.Međunarodno takmičenje u pripremi torti i kolača održano U Nišu u organizaciji Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika. Na ovoj manifestaciji je učestvovalo i naše udruženje  koje je već prepoznatljivo po humanosti, kvalitetu i lepoti. Odneli smo torte i kolače, neki naši člano... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.