Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2020 - Rezultati
 
Inteskopkejks Skoplje 12.11.2019

09. i 10. novembra 2019.godine učestvovali smo na jedanaestoj tortijadi Interskopkejks koja je održana u  Vero centru u Skoplju. Bilo je oko 50 torti iz svih republika naše bivše Jugoslavije kao i iz Turske. Već 11 godina za redom nosimo torte u humanitarne svrhe, deci sa oštećen... :: detaljnije ::


 
Održan 7."Zdrav Fest" u Ćićevacu 08.10.2019

Jedinstveni festival zdravlja okupio je mnogo izlagača iz čitave Srbije, a na tezgama se moglo naći lekovito bilje, šumski plodovi, lekovito bilje, sušeno voće i povrće, pčelinji proizvodi, stara – zaboravljena jela domaće kuhinje.  Svoje umeće u pripremanju tradicionalne srp... :: detaljnije ::


 
Kupusijada u Toljevcu 20.09.2019

Udruženje gradana “Dišićeva tradicija Toljevac”, pod pokroviteljstvom opštine Varvarin, u nedelju, 15. septembra, organizovala je  2. “Toljevačku Kupusijadu”. Takmičarski deo programa je pratio bogat kulturno – umetnički program sa oko 200 učesnika, prog... :: detaljnije ::


 
12. Crevarijada u Ćupriji 28.07.2019

U Ćupriji je juče održana 12. Crevarijada gde smo istupile hrabro i rado se zabavile u pripremi crevaca i ostalih iznutrica. Manifestacija je okupila preko hiljadu posetioca i više od 50 ekipa iz cele Srbije koje su se takmičile u spremanju specijaliteta od crevaca. Pobedila je ekipa Dva slatka br... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.