Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
Božićna predstava u MNRO udruženju 03.01.2020

Vreme je darivanja, a povodom predstojećih praznika svi smo u prazničnom raspoloženju i spremni da nekog obradujemo i time izazovemo osmeh na licu što je cilj našeg udruženja. Naše vredne članice koje nikad ne spavaju Dragana Simić, Dragana Mihajlović i Dijana Mihajlović su obrado... :: detaljnije ::


 
Tortijada Niš 23.12.2019

Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika Niš je organizovalo 13. po redu Totrijadu. Predsednik (UUTP) Zoran Mirašević rekao je da nikada do sada nije bilo ovoliko radova dobrih radova.“Radovi su izuzetno lepi, a najbolje ćemo nagraditi peharima za najbolju svečanu tortu, najbo... :: detaljnije ::


 
Stiška posna trpeza - Požarevac 09.12.2019

Kolo srpskih sestara je i ove godine po jedanaesti put organizovalo dobrotvornu kulturno obrazovnu manifestaciju izložbenog i takmičarskog karaktera, posvećenu Božićnom postu. Manifestacija se održala 07.12.2019 u restoranu Vitez u Požarevcu, gde smo se i mi kao udruženje odazvale i iznele raznor... :: detaljnije ::


 
Humanitarna akcija Udruženje Žena Barajevo 14.11.2019

Udruženje žena Barajevo  drugi put za redom organizovalo je prodajnu izložbu nakita i grnčarije. Sva prikupljena sredstva  namenjena su ženama i deci žrtvama porodičnog nasilja koji borave u Sigurnoj kući u Beogradu.Takođe je organizovan kulturno umetnički program, a svi posetioci su imali... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.