Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Tortijada u Paraćinu 07.03.2010

Deveta po redu tortijada održana je 07.03.2010. god. u hotelu "Petros" u Paraćinu. I ove godine žene iz udruženja "Slaki osmeh" nisu propustile prilliku, već su odnele torte da obraduju mališane. Bile su tu vredne i vešte žene koje su kreirale ova slatka dela, svaka torta je urađena na svoj način ... :: detaljnije ::


 
"Slatki osmeh" u poseti starim licima 17.02.2010

U petak 12.02.2010 u 10 časova direktorka Gerontoloskog centra Slavica Dejković nas je srdačno dočekala sa svojim korisnicima ovog centra. Bila je to velika radost za njih, a jos veća za nas. Članice ovog udruženja htele su da obraduju stare sa svojim đakonijama i kolačima po starinskim receptima. P... :: detaljnije ::


 
Počele su prijave za četvrtu Tortijadu 19.01.2010

Obaveštavamo  Vas da će 27.03.2010 god. u terminu od 11-14 časova u Kongresnoj sali hotela Jagodina biti održana humanitarna akcija Internacionalna Tortijada. Pozivamo vas da nam se pridružite i ove godine ovoj humanitarnoj manifestaciji. TERMINI: * 11-13h vreme kada učesnice donose torte... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh u hramu Sv.Petra i Pavla u Jagodini 04.01.2010

 Na samom početku ove godine, članice udruženja Slatkog osmeha, smo bile pozvane na druženje povodom Božićnih praznika u hramu Sv.Petra i Pavla, gde smo svojim trudom i radom želele da obradujemo decu sa cerebralnom paralizom i decu sa posebnim potrebama. Na taj način smo želele da svoj deci une... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.