Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Sajam Etno hrane i pića - Beograd 28.11.2009

28.11.2009.god održan je Etno Sajam u Beogradu, izložba torti, kolača i peciva. Kao i svake godine i ovaj put članice udruženja Slatki Osmeh su učestvovale na Etno sajmu. Slađana Nedeljković iz Raške je dobila Prvu nagradu za dekoraciju sa tortom KOLO ANÐELA. Sajam je bio izuzetno posećen čak i po... :: detaljnije ::


 
Internacionalna tortijada Skoplje 13.11.2009

Od 13. do 15. novembra u Skoplju je održana Internacionalna tortijada humanitarnog karaktera sa koje su torte poklonjene deci smeštenoj u selu koje ima simboličan naziv "Upomoć dečje selo". Učesnice ove humanitarne akcije bile su i članice jagodinskog udruženja "Slatki osmeh". Manifestacija je trajala... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh na izboru za "Naj tortu" u Beogradu 24.10.2009

  24.oktobra u hotelu Delta City u Beogradu održan dvadeseti po redu izbor za "Naj tortu" u organizaciji "Večernjih novosti". Kao po običaju i ove godine svoje torte izložile su žene Jagodine iz udruženja "Slatki osmeh". Pedeset žena je odnelo preko pedeset torti, koje su bile namenjene deci bez r... :: detaljnije ::


 
"Slatki Osmeh" u Velikoj Plani 22.08.2009

22.08.2009.god učestvovali smo na Festivalu kulture sela Srbije i druženje novinara kroz Međunarodni festival novinara. Udruženje "Zavičaj" i redakcija "Seoske novine" iz Sremske Mitrovice su nas pozvali da i mi budemo među njima. Gospodin Miomir Filipović Fića nas je srdačno dočekao. Bili su novina... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.