Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
Počele su prijave za četvrtu Tortijadu 19.01.2010

Obaveštavamo  Vas da će 27.03.2010 god. u terminu od 11-14 časova u Kongresnoj sali hotela Jagodina biti održana humanitarna akcija Internacionalna Tortijada. Pozivamo vas da nam se pridružite i ove godine ovoj humanitarnoj manifestaciji. TERMINI: * 11-13h vreme kada učesnice donose torte... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh u hramu Sv.Petra i Pavla u Jagodini 04.01.2010

 Na samom početku ove godine, članice udruženja Slatkog osmeha, smo bile pozvane na druženje povodom Božićnih praznika u hramu Sv.Petra i Pavla, gde smo svojim trudom i radom želele da obradujemo decu sa cerebralnom paralizom i decu sa posebnim potrebama. Na taj način smo želele da svoj deci une... :: detaljnije ::


 
Sajam Etno hrane i pića - Beograd 28.11.2009

28.11.2009.god održan je Etno Sajam u Beogradu, izložba torti, kolača i peciva. Kao i svake godine i ovaj put članice udruženja Slatki Osmeh su učestvovale na Etno sajmu. Slađana Nedeljković iz Raške je dobila Prvu nagradu za dekoraciju sa tortom KOLO ANÐELA. Sajam je bio izuzetno posećen čak i po... :: detaljnije ::


 
Internacionalna tortijada Skoplje 13.11.2009

Od 13. do 15. novembra u Skoplju je održana Internacionalna tortijada humanitarnog karaktera sa koje su torte poklonjene deci smeštenoj u selu koje ima simboličan naziv "Upomoć dečje selo". Učesnice ove humanitarne akcije bile su i članice jagodinskog udruženja "Slatki osmeh". Manifestacija je trajala... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.