Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Na Bostanijadi u Osipaonici "Slatkom Osmehu" treća nagrada 19.07.2009

Članice Udruženja "Slatkog osmeha" iz Jagodine učestvovale su na desetoj po redu bostanijadi koja se tradicionalno održava u Osipaonici kod Smedereva. Organizator ove manifestacije je "Pomoravski vez". Učestvovalo je 16 udruženja koja se bave izradom slatkiša, torti, peciva i gibanica. U takmičarsko... :: detaljnije ::


 
Treći internacionalni etno-sajam 12.07.2009

Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine, održan je treći internacionalni etno-sajam u Jagodini 11 i 12. juna. Izlagači su na svojim štandovima predstavili rukotvorine čuvara srpskih starih zanata u vezu, pletenju, tkanju, duborezu... Svoje proizvode izložilo je i udruženje "Slatki osmeh", koje... :: detaljnije ::


 
Etno sajam Ohrid 2009 31.05.2009

Krajem maja članice udruženja "Slatki osmeh" i "Etno forma" iz Jagodine učestvovale su na manifestaciji "Vešta žena" u Ohridu. Ovo je četvrta po redu humanitarna manifestacija koja se organizuje u gradovima Makedonije, a žene Jagodine bile su jedine iz Srbije koje su učestvovale i dale svoj doprinos h... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh u selu Poljana 20.04.2009

20.04.2009.god.(drugi dan Uskrsa) održan je Etno festival u selu Poljana. Ovo je peti festival u etno stilu gde je izložena raznovrsna hrana, kolači, torte kao i jaja ofarbana u najlepšim bojama i šarama. Pored manastira Sestroljin je bilo oko 1000 ljudi, gde nas je organizator Dragan Simić kao i dom... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.