Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2024
 
Stiška posna trpeza - Požarevac 09.12.2019

Kolo srpskih sestara je i ove godine po jedanaesti put organizovalo dobrotvornu kulturno obrazovnu manifestaciju izložbenog i takmičarskog karaktera, posvećenu Božićnom postu. Manifestacija se održala 07.12.2019 u restoranu Vitez u Požarevcu, gde smo se i mi kao udruženje odazvale i iznele raznor... :: detaljnije ::


 
Humanitarna akcija Udruženje Žena Barajevo 14.11.2019

Udruženje žena Barajevo  drugi put za redom organizovalo je prodajnu izložbu nakita i grnčarije. Sva prikupljena sredstva  namenjena su ženama i deci žrtvama porodičnog nasilja koji borave u Sigurnoj kući u Beogradu.Takođe je organizovan kulturno umetnički program, a svi posetioci su imali... :: detaljnije ::


 
Naj torte Beograd 13.11.2019

Još jedna uspešna tortijada je iza nas, proteklog vikenda je održana 30. po redu manifestacija Naj torte, u "Delta sitiju", a po tradiciji poslastice idu u  četrnaest beogradskih i pančevačkih domova. Događaj u "Delta sitiju" privukao je veliki broj učesnika, što profesionalac... :: detaljnije ::


 
Inteskopkejks Skoplje 12.11.2019

09. i 10. novembra 2019.godine učestvovali smo na jedanaestoj tortijadi Interskopkejks koja je održana u  Vero centru u Skoplju. Bilo je oko 50 torti iz svih republika naše bivše Jugoslavije kao i iz Turske. Već 11 godina za redom nosimo torte u humanitarne svrhe, deci sa oštećen... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.