Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Utisci sa treće jagodinske Tortijade 12.04.2009

Već tradicionalna, humanitarna akcija  internacionalna "Tortijada" privukla je veliki broj posetilaca i više od 160 učesnica, iz svih krajeva Srbije,  kao i iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U terminu od  11-13h učesnice su donosile svoje torte, a od 13-14h  posetioci su ... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh domaćin udruženju HOA ANGELČINJA iz Makedonije 11.04.2009

Nastavilo se druženje, koje je započeto februara ove godine na lokalnoj tortijadi u Skoplju, sa  udruženjem HOA ANGELČINJA , istaknutim funkcionerima opštine Gazi Baba i ostalim gostima iz Makedonije. Naše udruženje "Slatki osmeh" se potrudilo da na najbolji način uzvrati gostoprimstvo. G... :: detaljnije ::


 
Slatki Osmeh u Smederevu 22.03.2009

Grad Smederevo i "Opštinska organizacija žena Smederevo" 22.03.2009.god. sa predsednicom Ružicom organizovali su izložbu "Smederevo slatko - slano umeće". Ova manifestacija je dvojnog karaktera: - jedan deo je takmičarskog karaktera - humanitarni deo za Dom Kuline deci koja su ometena u razvoju i Domu... :: detaljnije ::


 
Počele su prijave za treću Tortijadu 09.03.2009

Obaveštavamo vas da će 12.04.2009 god. u terminu od 11-14 časova u kongresnoj sali hotela Jagodina biti održana humanitarna akcija Internacionalna Tortijada. U okviru ove akcije biće organizovan izbor za najlepšu tortu. Pozivamo vas da nam se pridružite i ove godine ovoj humanitarnoj manifestaciji. Sve... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.