Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
Slatki osmeh na izboru za "Naj tortu" u Beogradu 24.10.2009

  24.oktobra u hotelu Delta City u Beogradu održan dvadeseti po redu izbor za "Naj tortu" u organizaciji "Večernjih novosti". Kao po običaju i ove godine svoje torte izložile su žene Jagodine iz udruženja "Slatki osmeh". Pedeset žena je odnelo preko pedeset torti, koje su bile namenjene deci bez r... :: detaljnije ::


 
"Slatki Osmeh" u Velikoj Plani 22.08.2009

22.08.2009.god učestvovali smo na Festivalu kulture sela Srbije i druženje novinara kroz Međunarodni festival novinara. Udruženje "Zavičaj" i redakcija "Seoske novine" iz Sremske Mitrovice su nas pozvali da i mi budemo među njima. Gospodin Miomir Filipović Fića nas je srdačno dočekao. Bili su novina... :: detaljnije ::


 
Na Bostanijadi u Osipaonici "Slatkom Osmehu" treća nagrada 19.07.2009

Članice Udruženja "Slatkog osmeha" iz Jagodine učestvovale su na desetoj po redu bostanijadi koja se tradicionalno održava u Osipaonici kod Smedereva. Organizator ove manifestacije je "Pomoravski vez". Učestvovalo je 16 udruženja koja se bave izradom slatkiša, torti, peciva i gibanica. U takmičarsko... :: detaljnije ::


 
Treći internacionalni etno-sajam 12.07.2009

Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine, održan je treći internacionalni etno-sajam u Jagodini 11 i 12. juna. Izlagači su na svojim štandovima predstavili rukotvorine čuvara srpskih starih zanata u vezu, pletenju, tkanju, duborezu... Svoje proizvode izložilo je i udruženje "Slatki osmeh", koje... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.