Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
Etno sajam Ohrid 2009 31.05.2009

Krajem maja članice udruženja "Slatki osmeh" i "Etno forma" iz Jagodine učestvovale su na manifestaciji "Vešta žena" u Ohridu. Ovo je četvrta po redu humanitarna manifestacija koja se organizuje u gradovima Makedonije, a žene Jagodine bile su jedine iz Srbije koje su učestvovale i dale svoj doprinos h... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh u selu Poljana 20.04.2009

20.04.2009.god.(drugi dan Uskrsa) održan je Etno festival u selu Poljana. Ovo je peti festival u etno stilu gde je izložena raznovrsna hrana, kolači, torte kao i jaja ofarbana u najlepšim bojama i šarama. Pored manastira Sestroljin je bilo oko 1000 ljudi, gde nas je organizator Dragan Simić kao i dom... :: detaljnije ::


 
Utisci sa treće jagodinske Tortijade 12.04.2009

Već tradicionalna, humanitarna akcija  internacionalna "Tortijada" privukla je veliki broj posetilaca i više od 160 učesnica, iz svih krajeva Srbije,  kao i iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U terminu od  11-13h učesnice su donosile svoje torte, a od 13-14h  posetioci su ... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh domaćin udruženju HOA ANGELČINJA iz Makedonije 11.04.2009

Nastavilo se druženje, koje je započeto februara ove godine na lokalnoj tortijadi u Skoplju, sa  udruženjem HOA ANGELČINJA , istaknutim funkcionerima opštine Gazi Baba i ostalim gostima iz Makedonije. Naše udruženje "Slatki osmeh" se potrudilo da na najbolji način uzvrati gostoprimstvo. G... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.