Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Slatki osmeh u Paraćinu 05.03.2009

Osma tortijada u Paraćinu je održana povodom 8.marta, 05.03.2009. god. u hotelu "Petros". Ilić Radmila Lala, organizator "Naj torte", je i ove godine okupila žene iz Jagodine, Paraćina, Kragujevca, Varvarina i drugih mesta. Kao i uvek u najvećem broju su bile jagodinke iz udruženja "Slatki osmeh". Mi ... :: detaljnije ::


 
Tortijada u Skoplju 12.02.2009

Lokalna tortijada u Skoplju (Makedonija) je održana 12.02.2009 god. pod pokroviteljstvom opštine Gazi Baba i gradonačelnika Koce Trajanovskog. Organizator tortijade je Udruženje HOA ANGELČINJA na čelu sa predsednicom Snežanom Angelovskom. Žene iz našeg Udruženja su prijatno dočekane u hotelu Interk... :: detaljnije ::


 
Drugo mesto na Beogradskom sajmu 29.11.2008

Na beogradskom sajmu Etno hrane i pića, iznele smo naše slatke čarolije koje su ljudi mogli da vide i probaju. Na sajmu je učestvovalo preko 100 žena podeljene po kategorijama: najbolje torte po ukusu, najbolje dekorisane torte, najukusniji kolač i najlepše domaće pecivo. Cilj nam je bio da izlo... :: detaljnije ::


 
Etno sajam Jagodina 2008 12.07.2008

U najlepšem delu grada izletišta Potok, održan je Etno sajam u organizaciji Udruženja "Etno forma" iz Jagodine u saradnji sa SO Jagodina . Učestvovalo je 30-ak Udruženja i pojedinaca iz cele Srbije kao i gosti iz inostranstva (Crna Gora, Slovačka, Češka ...). Žene našeg Udruženja su se rado odazv... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.