Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
Slatki Osmeh u Smederevu 22.03.2009

Grad Smederevo i "Opštinska organizacija žena Smederevo" 22.03.2009.god. sa predsednicom Ružicom organizovali su izložbu "Smederevo slatko - slano umeće". Ova manifestacija je dvojnog karaktera: - jedan deo je takmičarskog karaktera - humanitarni deo za Dom Kuline deci koja su ometena u razvoju i Domu... :: detaljnije ::


 
Počele su prijave za treću Tortijadu 09.03.2009

Obaveštavamo vas da će 12.04.2009 god. u terminu od 11-14 časova u kongresnoj sali hotela Jagodina biti održana humanitarna akcija Internacionalna Tortijada. U okviru ove akcije biće organizovan izbor za najlepšu tortu. Pozivamo vas da nam se pridružite i ove godine ovoj humanitarnoj manifestaciji. Sve... :: detaljnije ::


 
Slatki osmeh u Paraćinu 05.03.2009

Osma tortijada u Paraćinu je održana povodom 8.marta, 05.03.2009. god. u hotelu "Petros". Ilić Radmila Lala, organizator "Naj torte", je i ove godine okupila žene iz Jagodine, Paraćina, Kragujevca, Varvarina i drugih mesta. Kao i uvek u najvećem broju su bile jagodinke iz udruženja "Slatki osmeh". Mi ... :: detaljnije ::


 
Tortijada u Skoplju 12.02.2009

Lokalna tortijada u Skoplju (Makedonija) je održana 12.02.2009 god. pod pokroviteljstvom opštine Gazi Baba i gradonačelnika Koce Trajanovskog. Organizator tortijade je Udruženje HOA ANGELČINJA na čelu sa predsednicom Snežanom Angelovskom. Žene iz našeg Udruženja su prijatno dočekane u hotelu Interk... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.