Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
Drugo mesto na Beogradskom sajmu 29.11.2008

Na beogradskom sajmu Etno hrane i pića, iznele smo naše slatke čarolije koje su ljudi mogli da vide i probaju. Na sajmu je učestvovalo preko 100 žena podeljene po kategorijama: najbolje torte po ukusu, najbolje dekorisane torte, najukusniji kolač i najlepše domaće pecivo. Cilj nam je bio da izlo... :: detaljnije ::


 
Etno sajam Jagodina 2008 12.07.2008

U najlepšem delu grada izletišta Potok, održan je Etno sajam u organizaciji Udruženja "Etno forma" iz Jagodine u saradnji sa SO Jagodina . Učestvovalo je 30-ak Udruženja i pojedinaca iz cele Srbije kao i gosti iz inostranstva (Crna Gora, Slovačka, Češka ...). Žene našeg Udruženja su se rado odazv... :: detaljnije ::


 
Uspešno završena druga po redu tortijada u Jagodini... 20.04.2008

20. aprila 2008.godine hotel Jagodina je bio najslađi hotel na svetu, pun ljubavi i mašte. Domaćice velikog srca odazvale su se iz cele Srbije. Slatka remek dela ogrejala su i ove godine mnoga mala srca, izmamila osmehe, aplauze i po koju suzu. “Najslađi osmesi filovani su sa puno šlaga, čokolade ... :: detaljnije ::


 
Obaveštenje povodom prestojće tortijade 2008 01.04.2008

Poštovani, Obaveštavamo Vas da će 20. aprila 2008. godine u terminu od 11 do 14 časova u Kongresnoj sali hotela "Jagodina", ul. Slavke Ðurđević br. 3 u Jagodini, biti održana humanitarna akcija "TORTIJADA". U okviru ove akcije biće organizovan izbor za najlepšu tortu. Zahvaljujući dugogodišnjem... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.