Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2021 - Rezultati
 
Etno sajam Jagodina 2008 12.07.2008

U najlepšem delu grada izletišta Potok, održan je Etno sajam u organizaciji Udruženja "Etno forma" iz Jagodine u saradnji sa SO Jagodina . Učestvovalo je 30-ak Udruženja i pojedinaca iz cele Srbije kao i gosti iz inostranstva (Crna Gora, Slovačka, Češka ...). Žene našeg Udruženja su se rado odazv... :: detaljnije ::


 
Uspešno završena druga po redu tortijada u Jagodini... 20.04.2008

20. aprila 2008.godine hotel Jagodina je bio najslađi hotel na svetu, pun ljubavi i mašte. Domaćice velikog srca odazvale su se iz cele Srbije. Slatka remek dela ogrejala su i ove godine mnoga mala srca, izmamila osmehe, aplauze i po koju suzu. “Najslađi osmesi filovani su sa puno šlaga, čokolade ... :: detaljnije ::


 
Obaveštenje povodom prestojće tortijade 2008 01.04.2008

Poštovani, Obaveštavamo Vas da će 20. aprila 2008. godine u terminu od 11 do 14 časova u Kongresnoj sali hotela "Jagodina", ul. Slavke Ðurđević br. 3 u Jagodini, biti održana humanitarna akcija "TORTIJADA". U okviru ove akcije biće organizovan izbor za najlepšu tortu. Zahvaljujući dugogodišnjem... :: detaljnije ::


 
Prva po redu torijada u Jagodini 23.04.2007

Prva Tortijada je organizovana 22.04.2007 god. u hotelu "Jagodina". Učestvovalo je preko 70 žena iz cele Srbije, koje su donela svoja mala remek dela. Svim učesnicama smo za uzvrat poklonili skromne poklone naših sponzora. Pravo glasa imali su svi posetioci tortijade gde su izglasane 5 najlepse torte . ... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.