Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Sajam pčelarstva u Jagodini 13.09.2016

U Jagodini, u Izletištu "Potok", održan je Prvi sajam pčelarstva, na kome je učestovalo 36 Pčelarskih udruženja i društva Srbije i Plovdiva iz Bugarske i proizvođači pčelarskog pribora i opreme. Sajam je upriličen u Organizaciji Pčelarskog društva "Pomoravlje" iz Jagodine, pod pokroviteljstvom Sk... :: detaljnije ::


 
Održana treća Levačka pasuljijada 06.09.2016

4. septembra, Sekurič-centar sveta, gostomprimstvo na svakom koraku, na ulazu služe dve devojke obučene u tradicionalnu levačku nošnju. Levačka pasuljijada već je poprimila karakter tradiconalne manifestaciju iako se kotlići puše tek treći put.  Ono što je pasuljijadu krasilo prošle i pretpr... :: detaljnije ::


 
VII Gospojinske svečanosti u Kragujevcu 31.08.2016

Pod sloganom „Drugi je prvi“ u Kragujevcu se i ove godine održavaju sedme po redu Gospojinske svečanosti koje organizuje Saborna crkva u saradnji sa Školskom upravom, institucijama kulture, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Naše udruženje se sa radošću odazvalo i uživalo ovog dana ... :: detaljnije ::


 
Festival hrane, vina i harmonike 29.07.2016

U porti Hrama Svetog Romana u Rekovcu, u utorak 26. jula održan je drugi po redu Festival hrane, vina i harmonike. Festival predstavlja i obnavljanje saborovanja, koje je bilo tradicija pre dvadeset godina na praznik Svetog arhangela Gavrila.I ove godine se nakon liturgije održalo takmičenje u postavljanju... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.