Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2020 - Rezultati
 
Paprikašijada u Lugavčini 30.06.2019

26.06.2019.godine Lugavčina kod Smedereva je i ove godine bila domaćin u organizaciji Paprikašijade. Sa oduševljenjem smo prihvatile poziv gde smo pokazale umeće u kuvanju paprikaša, a ne samo poslastica što je naša uža specijalnost. Predsednica udruženja "Prelo" Dragic... :: detaljnije ::


 
Humanitarna večera u Smederevu 17.05.2019

Udruženje Slatki osmeh i Crveni krst iz Jagodine juče 15.05.2019god su gostovali na humanitarnoj večeri u motelu na Raskršcu. Kao predsednica udruženja Slatkog osmeha odneli smo poklon tortu koja je išla na licitaciju, a novac koji su dobili dat je u humanitarne svrhe udruženju sa posebnim ... :: detaljnije ::


 
Manifestacija Hleb naš nasušni - Pirkovac 13.05.2019

U Manastiru Sveti Arhangel Gavrilo u Pirkovcu 12. maja održala se druga manifestacija ,,Hleb naš nasušni” u organizaciji Udruženja građana ,,Zajedno do svetlosti”, a pod pokroviteljstvom Opštine Svrljig i Centra za turizam, kulturu i sport Opštine Svrljig. „Ma... :: detaljnije ::


 
13. Tortijada u Jagodini 24.04.2019

Prošle subote 20. aprila u Jagodini je po 13 put organizovana humanitarna Tortijada 2019, gde je učestvovao veliki broj žena iz cele Srbije i okolnih zemalja. Učesnice su i ove godine bile velikog srca i odazvale se u velikom broju. Prijavilo se preko 208 torti koje su uveseljavale Sportsku halu&nbs... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.