Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2022
 
12. Crevarijada u Ćupriji 28.07.2019

U Ćupriji je juče održana 12. Crevarijada gde smo istupile hrabro i rado se zabavile u pripremi crevaca i ostalih iznutrica. Manifestacija je okupila preko hiljadu posetioca i više od 50 ekipa iz cele Srbije koje su se takmičile u spremanju specijaliteta od crevaca. Pobedila je ekipa Dva slatka br... :: detaljnije ::


 
37. Zlatne ruke - Sokobanja 15.07.2019

37. po redu, manifestacija „Zlatne ruke“, održala se u nedelju, 14. jula 2019. godine, na mermernom šetalištu u Sokobanji. Brojni učesnici nadmetali su se u pripremanju starih, gotovo zaboravljenih jela, veštinama starih zanata i narodnim rukotvorinama. Naše udruženj... :: detaljnije ::


 
14. Etno sajam u Jagodini 14.07.2019

14. put za redom održan je Etno sajam u porti crkve Svetih apostola Petra i Pavla povodom velikog praznika Petrovdana. Naše udruženje se predstavilo sa tradicionalnim kolačima kao što su galete, salčići, orasnice, oblande kao i sveži sok od aronije.  Svoje umotvorine izložio je vel... :: detaljnije ::


 
Paprikašijada u Lugavčini 30.06.2019

26.06.2019.godine Lugavčina kod Smedereva je i ove godine bila domaćin u organizaciji Paprikašijade. Sa oduševljenjem smo prihvatile poziv gde smo pokazale umeće u kuvanju paprikaša, a ne samo poslastica što je naša uža specijalnost. Predsednica udruženja "Prelo" Dragic... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.