Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Slatki osmeh u Sokobanji 18.07.2016

Manifestacija „ZLATNE RUKE“, 34. po redu, održala se u četvrtak, 14. jula 2016. godine, na mermernom šetalištu u Sokobanji.Manifestacija je naročito privlačna posetiocima iz velikih urbanih sredina, koji žele da vide i dožive tradicionalne običaje i nematerijalno kulturno nasleđe, koji p... :: detaljnije ::


 
11-ti Etno sajam u Jagodini 13.07.2016

11. put za redom održan je Etno sajam u porti crkve Svetih apostola Petra i Pavla povodom velikog praznika Petrovdana.Svoje umotvorine izložilo je 150 zanatlija, a prva nagrada pripala je Tomislavu Jovanoviću iz Glavinaca koji se bavi izradom drvenih maketa predmeta, stvari i objekata koji potiču sa sela.... :: detaljnije ::


 
Vredne ruke - Aleksinac 06.06.2016

Povodom Dana opštine Aleksinac Udruženje građana „Radinost“ organizovalo je po četvrti put smotru narodnog stvaralašva pod nazivom „Vredne ruke“. Naše udruženje se tim povodom rado odazvalo i učestvovalo u takmičenju koje je bilo podeljeno u tri kategrije: 1. suveniri i domać... :: detaljnije ::


 
45-ti rođendan Aktiva žena iz Smedereva 18.05.2016

Udruženje Slatki osmeh i Crveni krst iz Jagodine juče 13.05.2016god su gostovali na humanitarnoj večeri u motelu na Raskršću. Kao predsednica udruženja Slatkog osmeha odneli smo poklon tortu koja je išla na licitaciju, a novac koji su dobili dat je u humanitarne svrhe udruženju sa posebnim potrebama u... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.