Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Božićna predstava u MNRO udruženju 04.01.2017

Vreme je darivanja, a povodom predstojećih praznika svi smo u prazničnom raspoloženju i spremni da nekog obradujemo i time izazovemo osmeh na licu što je cilj našeg udruženja. Naše vredne članice koje nikad ne spavaju Dragana Simić i Dragana Mihajlović su obradovale decu iz udruženja MNRO, novogodi... :: detaljnije ::


 
Naj torte 2016 16.11.2016

27. put zaredom održana je humanitarna akcija takmičarskog karaktera "Naj torte" u organizaciji Fonda humanosti Večernjih novosti. Ova akcija je, kao i svake godine, humanog karaktera, pa će sve poslastice biti podeljenje nezbrinutoj deci u 14 domova u Beogradu i Pančevu. Direktorka Fonda humanosti Kompa... :: detaljnije ::


 
Osmi Interskopkejks u Skoplju 20.10.2016

U Skoplju 15-16. oktobra održano je osmo internacionalno takmičenje "Interskopkejks" na kom su učestvovali i članovi "Slatkog osmeha" iz Jagodine i tako predstavili svoj grad i Srbiju, a pored naše zemlje učestvovale su: Turska, Albanija, Bosna, Hrvatska, Crna gora, Rusija. Žiri je imao težak zadatak ... :: detaljnije ::


 
Slatki dan u Temerinu 16.09.2016

Prva manifestacija „Tortijada i mini sajam hrane, pića i ručnih radova“ pod nazivom „Slatki dan“ biće održana 11. septembra u sportskoj hali u Temerinu. Takmičenje je bilo podeljeno u tri kategorije: Svečana torta, Dečija torta i Šlag torta. Obezbeđene su vredne nagrade za na... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.