Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Naj torte 2017 14.11.2017

Još jedna uspešna tortijada je iza nas, proteklog vikenda je održana 28. po redu manifestacija Naj torte, u "Delta sitiju", a po tradiciji poslastice idu u  četrnaest beogradskih i pančevačkih domova. Događaj u "Delta sitiju" privukao je veliki broj učesnika, što profesionalac... :: detaljnije ::


 
Slatko slano umeće 25.10.2017

U nedelju 22.10.2017 godine na izložbi slatko slanih jela koju su organizovali udruženje "Slatki osmeh" i VIVO shopping PARK, bilo je preko dvadeset izlagača, a posetioci su mogli da uživaju u raznovrsnim ukusima. Prikupljan je i novac za izgradnju crkve Bogorodica na Strelištu. Bio je to lep dan z... :: detaljnije ::


 
Novi uspesi jagodinskog Slatkog osmeha 04.10.2017

23 - 24.septembra održana je u Skoplju internacionalna tortijada Interskopkejks, u tržnom centru Vero, već po tradiciji naše udruženje prati rad naših prijatelja i rado se odaziva ovakvim događajima. Bilo je oko 50 torti koje su stigle iz raznih zemalja, Turske, Bosne i Hercegovine, Hrvatsk... :: detaljnije ::


 
Drugi sajam pčelarstva u Jagodini 15.09.2017

U Jagodini 11. septembra u izletištu "Potok", održan je drugi sajam pčelarstva, na kome je učestovalo preko 30 pčelarskih udruženja i društva Srbije kao i proizvođači pčelarskog pribora i opreme. Sajam je upriličen u organizaciji Pčelarskog društva "Pomoravlje" iz Jagodine, pod ... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.