Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
35. takmičenje "Zlatne ruke" - Sokobanja 18.07.2017

35. po redu manifestacija "Zlatne ruke" održala se u petak 14.07.2017.godine na mermernom šetalištu u Sokobanji. Manifestacija je počela u 10h ujutru i podrazumevala je takmičenje u pripremanju starih jela, veštinama starih zanata i rukotvorinama. Prijavljeno je bilo preko 100 učesnik... :: detaljnije ::


 
Paprikašijada u Lugavčini 30.06.2017

27.06.2017.godine Lugavčina kod Smedereva je i ove godine bila domaćin u organizaciji Paprikašijade. Sa oduševljenjem smo prihvatile poziv gde smo pokazale umeće u kuvanju paprikaša, a ne samo poslastica što je naša uža specijalnost. Predsednica udruženja "Prelo" Dragic... :: detaljnije ::


 
18. Kosidba na Plavincu i mi 20.06.2017

18.juna 2017god. Udruženje kosača iz Smedereva je uspešno organizovalo 18 po redu kosidbu u Goranskom gaju. Organizovan je svečani defile na čijem čelu su bili beli konji, a odmah iza deca u narodnoj nošnji i naravno kosači, kojih je bilo preko 190. Program je bio raznovrstan, aktivnostima kosača i ... :: detaljnije ::


 
Sa tradicijom na put oko sveta 22.05.2017

20.05.2017 na platou Vivo-šoping parka održala se prva manifestacija " Sa tradicijom na put oko sveta" manifestaciju je organizovala Jovanka Jevtić u želji da jagodincima i gostima priredi lepo druženje i provod u gradu. Bilo je učesnika iz svih krajeva i sa ručnim radovima, suvenirima, medara i vinara... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.