Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
18. Kosidba na Plavincu i mi 20.06.2017

18.juna 2017god. Udruženje kosača iz Smedereva je uspešno organizovalo 18 po redu kosidbu u Goranskom gaju. Organizovan je svečani defile na čijem čelu su bili beli konji, a odmah iza deca u narodnoj nošnji i naravno kosači, kojih je bilo preko 190. Program je bio raznovrstan, aktivnostima kosača i ... :: detaljnije ::


 
Sa tradicijom na put oko sveta 22.05.2017

20.05.2017 na platou Vivo-šoping parka održala se prva manifestacija " Sa tradicijom na put oko sveta" manifestaciju je organizovala Jovanka Jevtić u želji da jagodincima i gostima priredi lepo druženje i provod u gradu. Bilo je učesnika iz svih krajeva i sa ručnim radovima, suvenirima, medara i vinara... :: detaljnije ::


 
2. Humanitarna tortijada u Svrljigu 24.04.2017

22.04.2017.god održana je druga Tortijada i prva Mafinijada u Svrljigu, u restoranu Kruna. Opština Svrljig, Udruženje Zajedno do svetlosti i Udruženje Derven sweets su podržali ovu manifestaciju i uložili vreme da cela ova manifestacija uspe. Sve torte su donirane deci ometenoj u razvoju i socijalno ug... :: detaljnije ::


 
Humanitarna akcija za Aleksandra Ðorđevića 18.04.2017

Na platou Vivo shopping Parka u ponedeljak 17.aprila je održana humanitarna akcija gde su se prodavala uskršnja jaja, slatkiši i uskršnja dekoracija. Pored nas učestvovala je i školica sporta Sportisimo kao i vrtić Bubamara. Takođe je održana prva Vivo Uskršnja Tucijada gde je najjače jaje dobilo n... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.