Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
2. Humanitarna tortijada u Svrljigu 24.04.2017

22.04.2017.god održana je druga Tortijada i prva Mafinijada u Svrljigu, u restoranu Kruna. Opština Svrljig, Udruženje Zajedno do svetlosti i Udruženje Derven sweets su podržali ovu manifestaciju i uložili vreme da cela ova manifestacija uspe. Sve torte su donirane deci ometenoj u razvoju i socijalno ug... :: detaljnije ::


 
Humanitarna akcija za Aleksandra Ðorđevića 18.04.2017

Na platou Vivo shopping Parka u ponedeljak 17.aprila je održana humanitarna akcija gde su se prodavala uskršnja jaja, slatkiši i uskršnja dekoracija. Pored nas učestvovala je i školica sporta Sportisimo kao i vrtić Bubamara. Takođe je održana prva Vivo Uskršnja Tucijada gde je najjače jaje dobilo n... :: detaljnije ::


 
Promocija u Svilajncu 15.04.2017

Danas 15.04.2017.god je  održana promocija na Trgu Stevana Sinđelića u Svilajncu. Izlagali smo slatke i slane poslastice i obradovali ljude iz Svilajnca. Zahvaljujemo se opštinskoj upravi opštine Svilajnac što su nam omogućili prostor za izlaganje. U ponedeljak 17.04.2017.god nastavljamo humanita... :: detaljnije ::


 
Uskršnja akcija 14.04.2017

Udruženje građana Slatki osmeh je zajedno sa prijateljima iz Maštaonice i ove godine održalo akciju na trgu povodom praznika Vaskrsa. Ova akcija se tradicionalno održava svake godine, humanitarnog je karaktera.  Kao i uvek naše udruženje je zajedno sa prijateljima decu obradovao slatkišima što ... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.