Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2023
 
VIII Humanitarna Tortijada u Nišu i slavski kolač 26.02.2019

23.02.2019 godine održana je osma po redu humanitarna Tortijada i slavski kolač u Nišu. Orgnizator Srećko Dokić predsednik Unije zanatlija i preduzetnika se zahvalio učesnicima na velikom odazivu i istakao važnost i karakter ove humane manifestacije.  Takmičari su pripremili izuzetno ukus... :: detaljnije ::


 
13. Tortijada u najavi 14.02.2019

Slatka manifestacija Tortijada se obeležava po 13. put za redom. Kako je to već naša tradicija sa zadovoljstvom  možemo svoju umetnost i kreativnost da predstavimo na još jednoj Tortijadi u Jagodini. Kao i do sada ova manifestacija je humanitarnog karaktera sa takmičarskim delom. &Scar... :: detaljnije ::


 
Inteskopkejks Skoplje 13.11.2018

10. i 11. novembra 2018.godine učestvovali smo na desetoj jubilarnoj tortijadi Interskopkejks koja je održana u  Vero centru u Skoplju. Bilo je oko 50 torti iz svih republika naše bivše Jugoslavije kao i iz Turske. Već 10 godina za redom nosimo torte u humanitarne svrhe, deci sa o&scaron... :: detaljnije ::


 
Pekarski dani - Aleksinac 22.10.2018

Organizator manifestacije je Poljoprivredna Škola "Šumatovac", pod pokroviteljstvom Opštine Aleksinac, kao i mnoštvom preduzeća i kulturnih ustanova kao suorganizatora. U izložbenom i takmičarskom delu učestvovalo je i naše udruženje gde su naše članice Dijana ... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.