Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
11. Međunarodno takmičenje u pripremi torti i kolača 05.03.2017

11.Međunarodno takmičenje u pripremi torti i kolača održano U Nišu u organizaciji Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika. Na ovoj manifestaciji je učestvovalo i naše udruženje  koje je već prepoznatljivo po humanosti, kvalitetu i lepoti. Odneli smo torte i kolače, neki naši člano... :: detaljnije ::


 
7. Humanitarna tortijada u Nišu i slavski kolač 27.02.2017

Unija zanatlija i preduzetnika region Južne Srbije je organizovala u Klubu Doma Vojske, 26. februara 2017. godine u nedelju, VII Međunarodnu humanitarnu tortijadu i izbor za najbolji slavski kolač. Manifestaciju je otvorio Srećko Dokić, predsednik Unije zanatlija i preduzetnika, koji se zahvalio učesni... :: detaljnije ::


 
Božićna predstava u MNRO udruženju 04.01.2017

Vreme je darivanja, a povodom predstojećih praznika svi smo u prazničnom raspoloženju i spremni da nekog obradujemo i time izazovemo osmeh na licu što je cilj našeg udruženja. Naše vredne članice koje nikad ne spavaju Dragana Simić i Dragana Mihajlović su obradovale decu iz udruženja MNRO, novogodi... :: detaljnije ::


 
Naj torte 2016 16.11.2016

27. put zaredom održana je humanitarna akcija takmičarskog karaktera "Naj torte" u organizaciji Fonda humanosti Večernjih novosti. Ova akcija je, kao i svake godine, humanog karaktera, pa će sve poslastice biti podeljenje nezbrinutoj deci u 14 domova u Beogradu i Pančevu. Direktorka Fonda humanosti Kompa... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.