Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2023
 
Obredni hlebovi - Batočina 08.10.2018

"Obredni hlebovi", manifestacija koja se u Batočini održava svake godine sredinom oktobra, počev od 2006. godine, u organizaciji Kulturnog centra "Dositej Obradović" i Udruženja "Zlatne ruke Batočine", ove godine, biće održana 6. oktobra u u Galeriji KTC „Dositej Obradović“" u Batočini u... :: detaljnije ::


 
Kupusijada u Toljevcu 01.10.2018

30.09.2018.god održala se kupusijada u Toljevcu, gde smo i mi učestvovale i osvojile drugo mesto u spremanju kupusa. Po prvi put se organizuje ova manifestacija i bilo nas je 34 udruženja iz različitih krajeva. Organizacioni odbor je obezbedio kiseli kupus, drva i ćumur, mi smo kupili nekoliko vrsta mesa... :: detaljnije ::


 
9-ti Etno festival opštine Varvarin 23.09.2018

22.09.2018god. učestvovale smo na devetom Etno festivalu u Varvarinu. Bilo je preko 100 učesnika, različitih disciplina takmičarskog dela. Mi smo učestvovale u takmičarskom delu kategorije za najslađe torte i kolače. Predsednik opštine Vojkan Pavić nas je dočekao domaćinski. Jasmina Filipovi... :: detaljnije ::


 
Belmužijada 07.08.2018

Belmužijada je privredno turistička manifestacija posvećena belmužu. Belmuž je tradicionalni svrljiški specijalitet od ovčijeg i kravljeg sira i projanog brašna. Bilo je tu raznovrsnih takmičenja, a i prodajnog dela sa hranom, domaćim sokom, kompota i meda. Mi smo takodje učestvovali. ... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.