Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
Tortijada 2024
 
Na izvoru kraj kisele vode 03.02.2020

U Domu kulture u Orašju, u subotu 01.februara održala se jedna od najstarijih manifestacija u opštini Varvarin i Rasinskom okrugu, tradicionalno 62. takmičenje pevača amatera "Na izvoru kraj kisele vode". Rado smo se odazvale i slušale domaću narodnu muziku i družile se sa dragi... :: detaljnije ::


 
Božićna emisija - Šarenica 10.01.2020

Vrlo rado smo se odazvali pozivu u emisiju Šarenica gde smo bile gosti i predstavili naš rad i sve slatke đakonije koje su otišle u humanitarne svrhe. Emisija je emitovana na Božić 07.01.2020 na linku pogledajte deo emisije: https://youtu.be/G5sD0ISSk7I?t=4715 :: detaljnije ::


 
Božićna predstava u MNRO udruženju 03.01.2020

Vreme je darivanja, a povodom predstojećih praznika svi smo u prazničnom raspoloženju i spremni da nekog obradujemo i time izazovemo osmeh na licu što je cilj našeg udruženja. Naše vredne članice koje nikad ne spavaju Dragana Simić, Dragana Mihajlović i Dijana Mihajlović su obrado... :: detaljnije ::


 
Tortijada Niš 23.12.2019

Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika Niš je organizovalo 13. po redu Totrijadu. Predsednik (UUTP) Zoran Mirašević rekao je da nikada do sada nije bilo ovoliko radova dobrih radova.“Radovi su izuzetno lepi, a najbolje ćemo nagraditi peharima za najbolju svečanu tortu, najbo... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.