Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
U susret najslađoj manifestaciji 08.02.2018

Zadovoljstvo je naše što će i ove godine biti predstavljena umetnost, kreativnost, ljubav i veliko srce naših domaćica. Manifestacija je humanitarnog karaktera sa takmičarskim delom, na samom takmičenju torte se dele u tri grupe: svečane, dečije i torte sa čokoladnom dekoracijom. V... :: detaljnije ::


 
Obredni hlebovi 19.12.2017

17.12.2017 u Varvarinu održana je prva manifestacija Dan obrednog hleba. U organizaciji Opštine Varvarin, dočekao nas je predsednik opštine Vojkan Pavić kao i predsednik skupštine Dragoljub Stanojević. Na manifestaciji je učestvovalo 15 udruženja iz Varvarina, Bačine, Svrljiga, Ob... :: detaljnije ::


 
Naj torte 2017 14.11.2017

Još jedna uspešna tortijada je iza nas, proteklog vikenda je održana 28. po redu manifestacija Naj torte, u "Delta sitiju", a po tradiciji poslastice idu u  četrnaest beogradskih i pančevačkih domova. Događaj u "Delta sitiju" privukao je veliki broj učesnika, što profesionalac... :: detaljnije ::


 
Slatko slano umeće 25.10.2017

U nedelju 22.10.2017 godine na izložbi slatko slanih jela koju su organizovali udruženje "Slatki osmeh" i VIVO shopping PARK, bilo je preko dvadeset izlagača, a posetioci su mogli da uživaju u raznovrsnim ukusima. Prikupljan je i novac za izgradnju crkve Bogorodica na Strelištu. Bio je to lep dan z... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.