Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh
 
Novi uspesi jagodinskog Slatkog osmeha 04.10.2017

23 - 24.septembra održana je u Skoplju internacionalna tortijada Interskopkejks, u tržnom centru Vero, već po tradiciji naše udruženje prati rad naših prijatelja i rado se odaziva ovakvim događajima. Bilo je oko 50 torti koje su stigle iz raznih zemalja, Turske, Bosne i Hercegovine, Hrvatsk... :: detaljnije ::


 
Drugi sajam pčelarstva u Jagodini 15.09.2017

U Jagodini 11. septembra u izletištu "Potok", održan je drugi sajam pčelarstva, na kome je učestovalo preko 30 pčelarskih udruženja i društva Srbije kao i proizvođači pčelarskog pribora i opreme. Sajam je upriličen u organizaciji Pčelarskog društva "Pomoravlje" iz Jagodine, pod ... :: detaljnije ::


 
35. takmičenje "Zlatne ruke" - Sokobanja 18.07.2017

35. po redu manifestacija "Zlatne ruke" održala se u petak 14.07.2017.godine na mermernom šetalištu u Sokobanji. Manifestacija je počela u 10h ujutru i podrazumevala je takmičenje u pripremanju starih jela, veštinama starih zanata i rukotvorinama. Prijavljeno je bilo preko 100 učesnik... :: detaljnije ::


 
Paprikašijada u Lugavčini 30.06.2017

27.06.2017.godine Lugavčina kod Smedereva je i ove godine bila domaćin u organizaciji Paprikašijade. Sa oduševljenjem smo prihvatile poziv gde smo pokazale umeće u kuvanju paprikaša, a ne samo poslastica što je naša uža specijalnost. Predsednica udruženja "Prelo" Dragic... :: detaljnije ::
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.