Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh

« nazad

 
Inteskopkejks Skoplje
13.11.2018

10. i 11. novembra 2018.godine učestvovali smo na desetoj jubilarnoj tortijadi Interskopkejks koja je održana u  Vero centru u Skoplju. Bilo je oko 50 torti iz svih republika naše bivše Jugoslavije kao i iz Turske. Već 10 godina za redom nosimo torte u humanitarne svrhe, deci sa oštećenim sluhom kao i drugoj oboleloj deci, deci bez roditeljskog staranja.

Organizator ove humanitarne manifestacije je udruženje HOA Angelčinja na čelu sa predsednikom Mikijem Angelovskim. Svake godine budemo među najboljima, a sada smo donele pehar za najlepšu dečiju tortu koju je odradila Dragana Mihajlović iz Trnave, torta se zove Miki maus, Dobrila Milosavljević  iz Končareva je radila svečanu tortu sa krunom, Dijana Mihajlović iz Jagodine je odradila svečanu tortu sa mašnom, a ja dečiju tortu sa medama i proslavom 10 rođendana ovog udruženja. Dočekao nas je i gradonačelnik Skoplja i uručio zlatnu plaketu za 10 godina saradnje i humanosti.

Drago nam je da smo i ovog puta obradovale neko dete i usrećile jer su oni sami mogli da biraju tortu koja im se najviše svidela. Za ovih 10 godina odneli smo preko 100 torti iz udruženja Slatki osmeh koje su žene kao i muškarci pravili u humanitarne svrhe.  Sve to uz pomoć naše lokalne samouprave i predsednika skupštine grada Jagodine, Dragana Markovića Palme koji su nam pomogli i obezbedili prevoz i hvala im u ime Slatkog osmeha.

 

 
Možete pogledati galeriju vezanu za ovu novost
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.