Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh

Udruzenje građana "Slatki osmeh" je osnovano 03.04.2008.god. u Jagodini. Organizator prve Tortijade  u Jagodini bila je Dragana Simic inače ućesnica na svim humanitarnim akcijama od 1990. god.koje su se održale u hotelu "Interkontinental" u Beogradu pod nazivom "Naj torte".

Cilj udruženja je da pomognemo deci bez roditeljskog staranja i starim nemoćnim licima  gde ce naša mala pažnja biti od velikog značaja. Planiramo da i dalje organizujemo ovakve manifestacije i da učestvujemo na istim, jer su naše žene otvorenog srca spremne za dobra dela.

Prednosti članica su da  putuju i posećuju manifestacije u našoj zemlji, da se druže, menjaju recepte i iskustva sa ženama iz svih krajeva naše zemlje. A imamo zajednički cilj da pomognemo svu decu  bez roditelja, decu sa posebnim potrebama...kao i ostala udruženja.

Pored stalnih članova našeg udruženja pozivamo sve žene koje su za ovu saradnju da nam se jave na telefone: 035/253 - 029,  069/253 - 029-0. Možete postati naš član i popunjavanjem on line formulara  za prijavu.   
[ u galeriji možete pogledati ostale slike]
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.