Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Mediji o nama

Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh
Izrada programa po narudžbini, izrada internet prezentacija, Internet marketing...


 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh

« nazad

 
Obaveštenje povodom prestojće tortijade 2008
01.04.2008

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će 20. aprila 2008. godine u terminu od 11 do 14 časova u Kongresnoj sali hotela "Jagodina", ul. Slavke Ðurđević br. 3 u Jagodini, biti održana humanitarna akcija "TORTIJADA".

U okviru ove akcije biće organizovan izbor za najlepšu tortu. Zahvaljujući dugogodišnjem takmičarskom iskustvu došli smo na ideju da se ovaj skup održi u našem gradu, čime smo omogućili velikom broju žena iz ovog kraja da prisustvuju i učestvuju na ovoj manifestaciji. Sve učesnice dobiće poklone naših sponzora, a najlepše torte biće proglašene posle glasanja svih posetilaca. Torte će biti poklonjene: deci bez roditelja, Udruženju obolelih lica "Pomoravlje", Školi sa domom učenika oštećenog sluha i govora "11. Maj” - Jagodina, manastiru Sveta Petka - Izvor, Gerontološkom centru Jagodina i ostalim udruženjima kojima će ova naša mala pažnja biti od velikog značaja.

Zahvaljujemo se svim sponzorima bez kojih ne bismo mogli da realizujemo ovu akciju, kao i taksi službama koje će sve torte dostaviti mališanima.

Pozivamo Vas da prisustvujete akciji i molimo da objavite ovu informaciju u Vašim medijima.Srdačan pozdrav,Organizacioni odbor "TORTIJADE"

Kontakt informacije i prijave učešća na telefon 035/253-029 (Dragana Simić)


 


 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.