Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh

« nazad

 
Drugi sajam pčelarstva u Jagodini
15.09.2017

U Jagodini 11. septembra u izletištu "Potok", održan je drugi sajam pčelarstva, na kome je učestovalo preko 30 pčelarskih udruženja i društva Srbije kao i proizvođači pčelarskog pribora i opreme. Sajam je upriličen u organizaciji Pčelarskog društva "Pomoravlje" iz Jagodine, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine, a otvorila ga je zamenica gradonačelnika Jagodine Snežana Vukašinović.

Članovi društva pčerala "Pomoravlje"su odlučili da Crvenom krstu poklone 40 kg meda. Med će dobiti 40 socijalno ugroženih porodica sa decom.

Svoje proizvode izložilo je i naše udruženje "Slatki osmeh", koje se predstavilo svojim proizvodima: slatkišima, slanim pecivima i naravno medenjacima oko kojih su se deca otimala.

Med je odavnina poznat kao hrana i lek. Zato je kupcima omogućeno da na jednom mestu imaju veliki asortiman pčelinjih proizvoda, a u kulturno umetničkom programu učestvovali su članovi vrtića Leptirić i KUD Kablovi.

 
Možete pogledati galeriju vezanu za ovu novost
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.