Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh

« nazad

 
Naj torte 2017
14.11.2017

Još jedna uspešna tortijada je iza nas, proteklog vikenda je održana 28. po redu manifestacija Naj torte, u "Delta sitiju", a po tradiciji poslastice idu u  četrnaest beogradskih i pančevačkih domova.

Događaj u "Delta sitiju" privukao je veliki broj učesnika, što profesionalaca, što amatera, ali i posmatrača, koji su se vešto probijali oko ograđenog kruga pokušavajući da vide izložene poslastice. Svoje slatko umeće predstavilo je više od 200 žena iz cele Srbije. One su za mališane napravile torte najrazličitijih oblika i ukusa. Lidija Obradović, predsednica Upravnog odbora Fondacije humanosti "Novosti", zahvalila se svim učesnicima i donatorima, koji su se u velikom broju odazvali ovoj plementioj akciji. Kao i ženama iz Jagodine i udruženju Slatki osmeh koje svake godine dovede preko 50 žena iz Pomoravskog okruga.

Žiri, u sastavu Lidija Obradović, predsednica UO Fondacije humanosti Kompanije "Novosti", Saša Aleksić i Radovan Bujković, imao je pune ruke posla i zaista je bio na slatkim mukama - trebalo je da izabere najlepše ukrašenu tortu. Titulu najlepše ponela je torta Vesne Atković iz Rume. Drugo mesto osvojila je Biljana Čemerikić iz Zaječara, a nagrađene su Danijela Marčeta iz Jagodine, Marina Gajić i Andrijana Stanić kao i Dragana Mihajlović i Mateja Matić.

 
Možete pogledati galeriju vezanu za ovu novost
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.