Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina
Zašto je važno da se prijavite? 
Udruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaNaslovnaO namaPrijavaReceptiGalerijaSponzoriKontakt
Udruženje graðana Slatki osmeh JagodinaUdruženje graðana Slatki osmeh Jagodina - TortijadaUdruženje graðana Slatki osmeh JagodinaTortijada Jagodina - Naj torte na jednom mestu
 
 
Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh


Prijavite se za učešće na Tortijadi !!!


Tortijada Jagodina - Udruženje graðana Slatki osmeh 
Tortijada Jagodina - Udruženje građana Slatki osmeh

« nazad

 
Belmužijada
07.08.2018

Belmužijada je privredno turistička manifestacija posvećena belmužu. Belmuž je tradicionalni svrljiški specijalitet od ovčijeg i kravljeg sira i projanog brašna.

Bilo je tu raznovrsnih takmičenja, a i prodajnog dela sa hranom, domaćim sokom, kompota i meda. Mi smo takodje učestvovali. Gostovala je i pevačica Lepa Brena koja je svojim pesmama ulepšala samu manifestaciju koja je trajala tri dana. Belmuž je bilo glavno jelo koje se najviše prodavalo, a to najbolje znaju ljudi iz ovog kraja. Druženje je najlepše sa ljudima velikog srca kao i još jedno iskustvo. Zahvaljujemo se ljudima iz opštine Svrljiga kao i našem Ninoslavu Aranđeloviću koji nas je pozvao u goste i omogućio nam štand i lepo ugostio. Ne možemo da zaboravimo i našu lokalnu samoupravu i njima veliko hvala što su sa nama i podržavaju nas. Slatki osmeh se sprema za Intrskopkejks u Skoplju u novembru kao i Naj Torte u Beogradu. 

 
Možete pogledati galeriju vezanu za ovu novost
 
Pobednicke torte po kategorijama
Dijamant Zrenjanin 
  Home O nama Prijava Recepti Galerija Sponzori Kontakt  
  © SmileSoft.Net 2009 All Rights Reserved.